Amuse Bouche - Minipralinky - Karamelový cheesecake

Bílá čokoláda s karamelovým základem a cheesecake ganache – sladká harmonie v mini podobě.

Bílá čokoláda s karamelovým základem a cheesecake ganache – sladká harmonie v mini podobě.
Cena
79,00 Kč
Cena za 100g
254,84 Kč/100g
SKU:
39000

Malý kousek sladkého štěstí! Tahle minipralinka kombinuje karamelový základ s jemnou cheesecake náplní a bílou čokoládou. Navrch ještě pár drobečků – jako když vám spadne kousek dortu na jazyk… a chcete další. Balené po 7 kusech – ideální do kabelky i na tajné mlsání.

  Karamel, cheesecake ganache a bílá čokoláda
✔  Sladká inspirace dezertem
  Ručně vyráběné, s láskou balené

 

Chcete ochutnat víc?


V našem sortimentu najdete přes 100 druhů ručně vyráběných pralinek – od klasických až po opravdu nečekané kombinace. Můžete si je objednat po jednotlivých druzích, nebo si sestavit vlastní bonboniéru podle své chuti. K dispozici jsou i degustační sady po 4, 10, 16, 25, 49 a 100  pralinkách.

  Ručně vyráběné čokoládové pralinky
  Bez palmového oleje a z výběrových surovin
  Možnost vlastního výběru i degustačních bonboniér
  Objednáte online nebo zakoupíte v obchodě: Jankovcova 18a, Praha 7

Složení
Cukr, kakaové máslo, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, SMETANA, zvlhčující látka: sorbitol; glukózový sirup, kakaová hmota, SUŠENÁ SYROVÁTKA (2 %), MÁSLO, sušený MLÉČNÝ výrobek (2 %) (dextróza, SUŠENÝ TVAROH, regulátor kyselosti: KYSELINA MLÉČNÁ, kyselina citrónová, přírodní aroma, maltodextrin, protispékavá látka: oxid křemičitý), jemně drcené pečivo (2 %) (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, řepkový olej, MLÉČNÝ TUK, LAKTÓZA, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, sůl, SLADOVÝ EXTRAKT Z JEČMENE, emulgátor: lecitin; kypřicí látka: uhličitany sodné), emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní aroma, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat zbytky OŘÍŠKŮ.
Nutriční hodnoty (g/100g)
Energie kJ/kcal 2398/573 ** Tuk 37g – z toho Nasycené mastné kyseliny 17g, Sacharidy 52g – z toho Cukr 51g, Bílkoviny 6,5g, Sůl 0,19g.
Hmotnost
31g
Trvanlivost
Minimální trvanlivost 3 měsíce od data zakoupení. Skladovat v suchu a v chladu, při teplotě 15°-18°C.