PŘIHLÁŠENÍ

Již brzy bude k dispozici nový eshop plný sladkých novinek !!!

chladici vuzPo dobu letních dní dopravujeme vaše objednávky Dopravní službou v chladících vozech. Pralinky jsou tak v bezpečí.
volejte pro výběr pralinekPomůžeme vám s výběrem pralinek i čokolád.
Volejte: 732 60 90 62

Pralinkový CLUB

Zrozen z neodolatelné vášně ke kvalitní čokoládě.

 

Vyrábíme - Prodáváme - Pořádáme kurzy

Ochutnejte tuto vášeň a přidejte se do clubu.

Již osmým rokem jsme výhradním zastoupením německé firmy Confiserie Coppeneur na českém trhu. Naším cílem je prezentovat na trhu vždy inovativní produkty nejvyšší kvality, představovat současně exkluzivní gurmánskou kulturu a v neposlední řadě i velký důraz na design.

Těší nás, že za tuto dobu jsme mohli představit a nabídnout excelentní produkty této firmy i českým milovníkům čokolády nejen prostřednictvím internetového obchodu, ale i nově, v našem kamenném obchodě na adrese Jankovcova 18a, Praha 7. Obrátit se na nás můžete i v případě zájmu o velkoobchodní prodej, gastronomický prodej či v případě jiné spolupráce, např. firemní akce, prezenty na svatby, rádi Vám připravíme produkty dle Vašeho přání.

Doufáme, že i Vy ochutnáte a oceníte kvalitu, čerstvost, různorodost a nápaditost těchto produktů a přejeme Vám samé příjemné prožitky a mnoho zábavy při konzumaci těchto čokoládových výrobků.


Náš příběh

Pralinkový CLUB je zrozen z neodolatelné vášně pro kvalitní čokoládu. Stěžejním produktem jsou, jak jinak, čokoládové pralinky, vyladěné do nejmenšího detailu ať už jde o chuť nebo design. O svou vášeň k pralinkám se CLUB dělí nejen prodejem, ale také pořádáním kurzů pro veřejnost.


Příběh se začal psát v jedné malé pražské kavárně, kde se jednoho dne rozhodli si cukrářský sortiment vyrábět sama. Pustili se tak do výroby dezertů, dortů, sladkého pečiva a zejména čokoládových pralinek, které majitelka miluje od útlého mládí. Zřejmě láska k pralinkám způsobila, že se rozjeli natolik až vznikl samostatný projekt Pralinkový CLUB s vlastní prodejnou a internetovým obchodem. Pořádání kurzů na sebe pak nenechalo dlouho čekat. 


Dnes si lze v nabídce vybrat z více jak 100 druhů pralinek, všechny jsou prémiové zejména svou kvalitou a použitými surovinami. Cenu si i přesto snaží udržet dostupnou.


V Pralinkovém CLUBU vnímají chutě svých zákazníků a z nejoblíbenějších druhů pralinek v sestavují výběrové kolekce. Pravidelně pak sortiment rozšiřují o sezónní či limitované edice pralinek.


Ochutnejte jak chutná vášeň k pralinkám.
Zveme Vás do Pralinkového CLUBU.



Praguest fun page