První dojem jsou tmavé tóny silného espressa, harmonicky následují ovocné chutě s výraznou kyselinkou a závěrem intenzivní pražené tóny s lehce oříškovým nádechem.
BIO mléčná Bean to bar čokoláda Ghana se 61% kakaa. Jako potěšení z čokoládovo smetanového dortu. Jemná, sladká, krémová a smetanové, téměř bez kyselin. Příjemná sekundární aroma, která všechny dokonale podtrhují smetanový charakter. Čokoláda může být jen stěží vyváženější.
Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!