Zemité tóny s dřevitým dojmem odrážejí typickou chuť kakaa z Brazílie. Doplněné jemným nádechem mléka vytváří nezapomenutelný požitek.
Lahodná mléčná Bean to Bar čokoláda Brazílie se 61% obsahem kakaa je svou chutí velmi přesvědčivá. Zemité tóny s dřevitým dojmem zde vystihují typickou chuť kakaa z Brazílie. S jemným nádechem mléka vytváří nezapomenutelný zážitek.
Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!