Ochutnejte tuto vášeň a přidejte se do clubu.
Trpké, kouřové a lehce rašelinové tóny. V závěru chuť doprovází kávové tóny.
BIO čokoláda Bean to bar z Indonésie ze 100% čisté kakaové hmoty si získá každého. Její chuť si vás podmaní trpce kouřovými a lehce rašelinovými tóny s jemným kávovým závěrem a ještě dlouho ji budete cítit na jazyku. Máte rádi čokolády s vysokým obsahem kakaa? 100% Indonésie je tou pravou pro vás. Vhodná pro vegany.
100% čistá kakaová hmota bez dalších přísad. Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!