visibility Rychlé shlédnutí

Madagaskar 61%, mléčná čokoláda, BIO

Kód zboží: 55014
129 Kč

Jemné ovoce - papája a mango - jsou typickými znaky tohoto kakaa.

Mléčná čokoláda Madagaskar 61%

Osvěžující BIO mléčná Bean to bar čokoláda Madagaskar se 61% kakaa z výběrových bobů stojí rozhodně za ochutnání. Vyvážené tóny jemného exotického ovoce papáji a sladkého manga.

Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!

Složení
Kakaová hmota, kakaové máslo, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLÉKO, surový třtinový cukr. Může obsahovat LEPEK, ZBYTKY OŘÍŠKŮ a SÓJA.
Nutriční hodnoty / 100g
Nutriční hodnoty (g/100g): kj/kcal 2204/526 Sacharidy 44g - z toho cukr 43g, Bílkoviny 13g, Tuk 32g - z toho nasycené mastné kyseliny 5,8g, Sůl 0,1g.
Hmotnost
50g
Trvanlivost tabulkových čokolád
Minimální datum trvanlivosti 5 měsíců od zakoupení, skladovat v suchu a v chladu, ideálně při teplotě 15-18C.