Markantní a BIO! Mléčná Bean to bar čokoláda Ekvádor se 61% kakaa, která plně a sebevědomě ztělesňuje původní vlastnosti National kakaa.
Mléčná, Bean to bar čokoláda Ekvádor se 61% kakaa. Tato čokoláda plně a sebevědomě ztělesňuje původní vlastnosti National kakaa. Počínaje lesními plody, smetanou a přechodem do skořice a ořechů. V závěru se snoubí intenzivní kakaové aroma s lehkým náznakem pálené hlíny a exotického dřeva.
Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!