visibility Rychlé shlédnutí

Hořká čokoláda Madagaskar, 71% kakaa, BIO

Prodejní cena59 Kč

Čokoládový nápoj – hořká čokoláda 72% kakaa, původ kakaových bobů Ekvádor - 1 porce.

Návod k přípravě – 100-200ml mléka ohřejeme (dle požadované hustoty  hotové čokolády), vložíme čokoládový bob a mícháme než se čokoláda úplně rozpustí).      

 

 

 

MADAGASKAR  71%

Čokoládový hořký nápoj – čokoláda na dřívku BIO

Složení: kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo.  Může obsahovat zbytky OŘÍŠKŮ, LAKTÓZY, SÓJI a LEPKU. Skladovat v suchu při teplotě 15-18˚C. Hmotnost 35g, neobsahuje alkohol.

 

Nutriční hodnoty (g/100g): kJ/kcal 2252,34/543,04

Sacharidy 36,63g – cukr 32,66g - bílkoviny 7,28g – tuk 38,19g, nasycené mastné kyseliny 23,41g, sůl 0,01g