První dojem jsou tmavé tóny silného espressa, harmonicky následují ovocné chutě s výraznou kyselinkou a závěrem intenzivní pražené tóny s lehce oříškovým nádechem.
BIO, hořká Bean to bar čokoláda Ghana 100% kakaa. Právě zde se projevuje zvláštnost ghanského kakaa. Navzdory čistotě 100% kakaa je jemná, s téměř smetanovými tóny. Vhodná pro vegany.
100% čistá kakaová hmota bez dalších přísad. Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!