Ochutnejte tuto vášeň a přidejte se do clubu.
Svěží květinové tóny, poté dojem papáji a manga s příjemně jemnou kyselinkou. V závěru pikantní anýzové tóny a jemné pražené tóny
Prémiová BIO hořká Bean to bar čokoláda Madagaskar se 75% kakaa se svěžími květinovými tóny, následovanými typickou ovocnou chutí madagaskarského kakaa s nádechem papáji a manga a jemnou kyselinkou. Na závěr doplněné kořeněnými tóny anýzu a jemným praženým aroma. Vhodná pro vegany.
Zpracováváme pouze zrna, která byla vybrána podle odrůdy a u nichž lze zjistit jejich původ. Naši partneři nám dodávají vynikající přírodní produkty, pro jejichž vysokou kvalitu využívají všech svých schopností. Kakao čistíme, pražíme, lámeme, kalibrujeme, meleme, jemně drtíme a pak konšujeme tak dlouho, dokud se neprojeví jeho nejkrásnější a nejvyváženější stránka. To může trvat až 120 hodin - ale vždy to stojí za to!